PDA

View Full Version : spool size for ironman 210



bscott
04-23-2005, 02:15 PM
got new ironman 210. Have been using a ten pound plastic spool. Would like to know if a 33 pound spool would work in it. ive never seen the actual spool. But have seen them on sale online. Most places nearby that have mig wire have 2 pound or 10 pound spools. I'm new to mig welding. And dont know many people that do it. Thanks for any info you could give me.

smawgmaw
04-23-2005, 10:31 PM
check your owners manual, it should say if your machine is capable of handling the larger spool sizes and if you will need adapters or not. If the manual gives no clue check with the people where you purchased it, they should know.

Tank
04-25-2005, 09:27 AM
A 33lber should fit, the spec sheet says up to a 12" diameter

Tank

bscott
04-25-2005, 02:03 PM
ok...thanks . I thought i read the manual through pretty well. It wasn't very clear on that.