Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?
RSS | Subscribe | Contact Us | Advertise | About Us
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Glendale Arizona
    Posts
    151

    Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    When using my phone (Android) to access the site, I am only getting about 15-20 threads per sub forum, with no way to view more. No page selection, etc.
    And when I click on the "full site" at the bottom, it comes up with a 401 error.

    I am logged on.

    What am I doing wrong? I've only just recently started to view the forum with my phone. Other forums I am on work fine on the phone without Tapatalk.

    Thanks,
    Russ
    RIP Mallory, we miss you.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    minnesota
    Posts
    1,930

    Re: Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    I too am having this problem
    Millermatic 252
    millermatic 175
    miller 300 Thunderbolt
    lincoln ranger 250
    smith torches
    lots of bfh's
    If it dont fit get a bigger hammer

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    ct.
    Posts
    1,174

    Re: Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    I had the same problem on my IPhone.I solved it
    by clicking on one of the links provided by Robb M.
    in the thread titled “ different format ?”.
    Miller a/c-d/c Thunderbolt XL
    Millermatic 180
    Purox O/A
    Smith Littletorch O/A
    Hobart Champion Elite

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    MN
    Posts
    5,145

    Re: Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    Tap the 3 dots in the upper right corner. Scroll down to "desktop site" and check the box.
    My name's not Jim....

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Glendale Arizona
    Posts
    151

    Re: Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    Perfect.
    Thanks!
    Russ
    RIP Mallory, we miss you.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    minnesota
    Posts
    1,930

    Re: Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    When I click on the dots I don’t get a option for desktop. If I click on full site I get a url not found message
    Millermatic 252
    millermatic 175
    miller 300 Thunderbolt
    lincoln ranger 250
    smith torches
    lots of bfh's
    If it dont fit get a bigger hammer

  7. #7
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    MN
    Posts
    5,145

    Re: Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    Three dots on the phone search bar (android). Not the three dots on the welding web page.
    My name's not Jim....

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Glendale Arizona
    Posts
    151

    Re: Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    Yep, The three dots that are
    .
    .
    .
    Not . . .

    Russ
    RIP Mallory, we miss you.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    112

    Re: Do I have to use Tapatalk on my phone to get the whole forum?

    You can click this link to get the full site on mobile:
    https://weldingweb.com/forum.php?styleid=51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
RSS | Home | Penton Media | Contact Us | Subscribe | For Advertisers | Terms of Use | Privacy Statement