XMT 304/60 Series Wire Feeder Displays not working
RSS | Subscribe | Contact Us | Advertise | About Us
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    XMT 304/60 Series Wire Feeder Displays not working

    Hi everyone,

    Looking for support, I have a XMT 304 and a 60 series 24V wire feeder set up none of the displays are working (amp, volts, speed) and we need to find the replacement number or any other options to fix/replace them.

    The part number for all this meter is Jewell Electrical Instruments 599999-012.

    Thank you in advance.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ceres, California
    Posts
    3,446

    Re: XMT 304/60 Series Wire Feeder Displays not working

    Do you have 24vac into the feeder? Motor or gas valve working? Gun trigger or Inch / purge switch? Feeder Power switch on?
    Loss of both displays is uncommon. Once displays are powered on, they will need pins F and H to be connected to the XMT for the display to read
    weld voltage and amps. Until an arc is made the feeder will only display preread volts and wire speed. Depending on which model feeder.
    Look at plug you need A through H and K with pins in them. Have had feeders sent in for repair with the wrong control cord installed.
    Check push button breakers on rear on the XMT.

  3. #3

    Re: XMT 304/60 Series Wire Feeder Displays not working

    Name:  WireFeeder.JPG
Views: 28
Size:  81.3 KB

    Please find image attached to explain myself better.
    Thank you for the answer

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cave Creek AZ
    Posts
    2,861

    Re: XMT 304/60 Series Wire Feeder Displays not working

    Download the manual off the Miller site for starters.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
RSS | Home | Penton Media | Contact Us | Subscribe | For Advertisers | Terms of Use | Privacy Statement