Results 1 to 9 of 9

Thread: pics not showing up

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Laredo, Tx
    Posts
    5,107
    Post Thanks / Like

    pics not showing up

    I don't remember if I've asked this, but I can't get my pics to show up as hyperlinks within the Electrical sub-forum, where as I have no trouble linking pics and having them show up properly in any other subforum. What gives?
    1st on WeldingWeb to have a scrolling sig!

    HTP Invertig 400
    HTP Invertig 221
    HTP ProPulse 300
    HTP ProPulse 200 x2
    HTP ProPulse 220MTS
    HTP Inverarc 200TLP
    HTP Microcut 875SC

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,166
    Post Thanks / Like

    Re: pics not showing up

    I'm shocked!!!!


    You are posting from a mobile.... and the pics are stored on tatatalk or something like that???

  3. #3
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Laredo, Tx
    Posts
    5,107
    Post Thanks / Like

    Re: pics not showing up

    I sometimes post from a mobile device, but I always link pics using my laptop because it's easier. They are google pics, which have no problems showing up within any of the other sub-forums, it's only the electrical sub-forum that they show up as actual text lines instead of the image itself.
    1st on WeldingWeb to have a scrolling sig!

    HTP Invertig 400
    HTP Invertig 221
    HTP ProPulse 300
    HTP ProPulse 200 x2
    HTP ProPulse 220MTS
    HTP Inverarc 200TLP
    HTP Microcut 875SC

  4. #4
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Laredo, Tx
    Posts
    5,107
    Post Thanks / Like

    Re: pics not showing up

    Test 1, 2

    1st on WeldingWeb to have a scrolling sig!

    HTP Invertig 400
    HTP Invertig 221
    HTP ProPulse 300
    HTP ProPulse 200 x2
    HTP ProPulse 220MTS
    HTP Inverarc 200TLP
    HTP Microcut 875SC

  5. #5
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,166
    Post Thanks / Like

    Re: pics not showing up

    Looks good to me


    And editing works!!!!

  6. #6
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Minnesota
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Re: pics not showing up

    Oscar, what is the 1,2,3,4,5,6,7 on your chart for? I'm guessing this chart is for Mig welding (my machine doesn't have a chart), voltage/amps (wire speed depending on the multiplier for wire size). Thanks for any reply.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Laredo, Tx
    Posts
    5,107
    Post Thanks / Like

    Re: pics not showing up

    Oh that's just a test picture of the Hobart Handler 210 MIG welder. It has tapped voltage settings, and that chart depicts the different V-A curves for that machine.
    1st on WeldingWeb to have a scrolling sig!

    HTP Invertig 400
    HTP Invertig 221
    HTP ProPulse 300
    HTP ProPulse 200 x2
    HTP ProPulse 220MTS
    HTP Inverarc 200TLP
    HTP Microcut 875SC

  8. #8
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Laredo, Tx
    Posts
    5,107
    Post Thanks / Like

    Re: pics not showing up

    RobbM fixed the electrical subforum! Woohoo! Now hot-linked images do show up! Thans Robb!
    1st on WeldingWeb to have a scrolling sig!

    HTP Invertig 400
    HTP Invertig 221
    HTP ProPulse 300
    HTP ProPulse 200 x2
    HTP ProPulse 220MTS
    HTP Inverarc 200TLP
    HTP Microcut 875SC

  9. #9
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: pics not showing up

    You're most welcome thanks for pointing out that inconsistency!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,603,644,596.92284 seconds with 11 queries