Results 1 to 17 of 17

Thread: Pics and links seem to be screwed up

  1. #1
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Ohio
    Posts
    675
    Post Thanks / Like

    Pics and links seem to be screwed up

    Just got on this new version and went to this page: https://weldingweb.com/vbb/showthrea...=welding+table

    Post 10752 by 12V71 quoted one from ronsii. In that quote there were links to attachments. Each one I clicked on gave me a black screen. I clicked on the link taking me to the original ronsii post and the pics were gone.

    Also, all the post icons below the text box when creating a post are broken. I'm on Windows 10 and Chrome.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Thanks for pointing this out. I know the post icons are broken, but am not sure what's up with those two attachments. We are reviewing.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,195
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    WeldingWeb.com is serving a 1 pixel 'clear.gif 'for those pics I had uploaded before the crash... all the other pics I uploaded very recently.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    523
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    all my images are missing....

    example :
    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...ift&highlight=

  5. #5
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    thanks guys. ronsii I think it's possible yours are related to the timing of the site going down and age of the backup that was recovered. However Dee_veloper yours are from long before, and should be here. We continue to investigate what's happening here.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,195
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Could be it was in the right time frame...

  7. #7
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,195
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Right now I am only seeing pics that are hosted offsite from WW.... flickr, tapatalk,google etc... haven't found a single one from WW....

  8. #8
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    seeing that also. They were all here before the move, figuring out what's up, but need an assist from a team member who's been tied up with family today.

  9. #9
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,195
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Gottcha, no biggie I know there's lots going on right now everywhere.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Hey everyone, my name is Michael and I work on the tech side of things with Robb.

    Attachments should be working again. Please confirm.

  11. Likes Robb M., ronsii liked this post
  12. #11
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,195
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Hot dog!!! current uploads are online and past posts with ww hosted pics seem to be showing as well! Thanks guys

    Name:  pole-pilotcar.jpg
Views: 83
Size:  61.0 KB

  13. Likes Robb M., Hobbytime, whtbaron liked this post
  14. #12
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    hey Ronsii, can you update the email address on your account? Messages we are sending you are bouncing because the address doesn't exist?

    cheers,
    robb

  15. #13
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sebeka and Bemidji MN
    Posts
    14,557
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Great job so far! Most of my pictures are back

    This thread seems to have them all missing though?

    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...irs&highlight=
    Dave J.

    Beware of false knowledge; it is more dangerous than ignorance. ~George Bernard Shaw~

    Airco 300 - Syncro 350
    Invertec v250-s
    Thermal Arc 161 and 300
    MM210
    Dialarc
    Tried being normal once, didn't take....I think it was a Tuesday.

  16. #14
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,195
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    @Robb M - Done. Sorry, I had no idea that email was in the settings here.
    Last edited by ronsii; 04-03-2020 at 08:47 PM.

  17. Likes Robb M. liked this post
  18. #15
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Quote Originally Posted by MinnesotaDave View Post
    Great job so far! Most of my pictures are back

    This thread seems to have them all missing though?

    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...irs&highlight=
    I'm seeing them? A couple of Fords? An F150 and an F250?


    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    @Robb M - Done. Sorry, I had no idea that email was in the settings here.
    Thank you, Sir!

  19. #16
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sebeka and Bemidji MN
    Posts
    14,557
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    I'm seeing them? A couple of Fords? An F150 and an F250?
    Weird, just checked them from my phone - the repairs are all there Just doesn't show up on my laptop?

    ...it's just one truck though - a very rusty truck - lol
    Dave J.

    Beware of false knowledge; it is more dangerous than ignorance. ~George Bernard Shaw~

    Airco 300 - Syncro 350
    Invertec v250-s
    Thermal Arc 161 and 300
    MM210
    Dialarc
    Tried being normal once, didn't take....I think it was a Tuesday.

  20. #17
    Join Date
    May 2014
    Location
    Manitoba Canada
    Posts
    3,068
    Post Thanks / Like

    Re: Pics and links seem to be screwed up

    Yep...things are working very nicely.... a big thanks to those responsible.
    F-225 amp Forney AC Stick
    230 amp Sears AC Stick
    Lincoln 180C MIG
    Victor Medalist 350 O/A

    Les

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,603,693,616.51965 seconds with 15 queries