Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 126 to 150 of 151

Thread: 502 Bad Gateway

  1. #126
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    215
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    it’s definitely weird. i need to review from my desktop, have been on mobile so far this evening. it appears the 502s are triggered by user agents when posts get submitted, but i honestly am not sure yet :-S

  2. Likes ronsii liked this post
  3. #127
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    502 error on pol thread .

    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...2017!!/page531

    I'm on my phone running Android with full site option on the chrome browser.

  4. #128
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Someone posted, works now...

  5. Likes Robb M. liked this post
  6. #129
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    502 on show what welded today https://weldingweb.com/vbb/showthrea...57#post8754057

    On my phone , Android, chrome, show full site option.

    No difference if I switch to mobi site option on chrome.
    Last edited by ronsii; 2 Weeks Ago at 08:59 PM.

  7. #130
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Hmmmmm. Works now, still has bls-repair as last post, only difference is 12v71 put a like on bls's post????

  8. #131
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Under a Rock
    Posts
    5,199
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Funny thing
    I got a 502 on a certain thread today on Tapatalk

    So I fired up the laptop and it showed up fine.

    I think there’s 502 error thing is some sort of bug within the system coming down randomly


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Miller 211
    Hypertherm PM 45
    1961 Lincoln Idealarc 250
    HTP 221


    True Wisdom only comes from Pain.

  9. #132
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Under a Rock
    Posts
    5,199
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    But then again I don’t know jack **** about that sort of thing


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Miller 211
    Hypertherm PM 45
    1961 Lincoln Idealarc 250
    HTP 221


    True Wisdom only comes from Pain.

  10. #133
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    833
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Not really a 502 issue but maybe someone has some advice: Both at home in town with 50 mbps fiber, and out at the ranch with 10mbps dsl, everything is intermittent. Both are ATT. Desktop at home, laptop at ranch, so its not my router or pc causing this.

    Speedtest at both sites meets spec but for example I had one Speedtest session time out half finished.

    Any ideas? Anybody seeing system overload with so many working from home? That shouldn't persist into the late evening.

    Comments welcome.
    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  11. #134
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    215
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Seems Ok here

  12. #135
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Under a Rock
    Posts
    5,199
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    robb
    have you ever been an auto repair technician .... you would do good with the ladies..
    Miller 211
    Hypertherm PM 45
    1961 Lincoln Idealarc 250
    HTP 221


    True Wisdom only comes from Pain.

  13. #136
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Soda springs,Id
    Posts
    5,017
    Post Thanks / Like

    502 bad gateway

    BLM must have taken over the site. Can't open the political thread.
    Mike
    Ol' Stonebreaker
    "Experience is the name everyone gives to their mistakes"
    Hobart G-213 portable
    Miller 175 mig
    Miller thunderbolt ac/dc stick
    Victor O/A setup
    Makita chop saw

  14. #137
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,469
    Post Thanks / Like

    Re: 502 bad gateway

    Only the last page won't open from here. If ever there was a thread that deserves a Bad Gateway designation it is that one.
    ---Meltedmetal

  15. #138
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Laredo, Tx
    Posts
    4,802
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    bad gateway for me on chrome and firefox:

    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...-Hood-Question
    1st on WeldingWeb to have a scrolling sig!

    HTP Invertig 400
    HTP Invertig 221
    HTP ProPulse 300
    HTP ProPulse 200 x2
    HTP ProPulse 220MTS
    HTP Inverarc 200TLP
    HTP Microcut 875SC

  16. #139
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    833
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    worked ok for me just now, 25 minutes later.
    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  17. #140
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Oscar View Post
    bad gateway for me on chrome and firefox:

    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...-Hood-Question
    Both page 1 and 2 work for me on windows/firefox

  18. #141
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    215
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    works here too

  19. #142
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    There were a couple other reported 502's this morning but when I tried them they worked on my firefox... I didn't get a chance to try them on mobi or other platforms however.

  20. #143
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Page #556 in the pol thread is coming up blank. https://weldingweb.com/vbb/showthrea...2017!!/page556 no error this time but strange???

    EDIT:
    Looks like it might be something with an embedded youtube video???

    Name:  weldingweb-polthread-pg556blank.jpg
Views: 19
Size:  65.4 KB
    Last edited by ronsii; 6 Days Ago at 09:04 PM.

  21. Likes Robb M. liked this post
  22. #144
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    215
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    I'm seeing that too, weird.

  23. #145
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    I just tried emulating a bunch of different thins and they all fail somewhat differently... but still blank. I put a screenshot of the errors on my first post.

  24. #146
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    215
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    I just tried emulating a bunch of different thins and they all fail somewhat differently... but still blank. I put a screenshot of the errors on my first post.
    I tried changing my posts per page to a number of different settings and always get a blank or more than one blank page. I have no idea what's going on, but am having our database guy Mike look ASAP.

  25. #147
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    215
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    it was a post made by tackit that was a copy post from another site that was breaking the page with a bunch of HTML. I deleted it.

  26. #148
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Works now.

  27. #149
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    I’m getting a lot of these, also “error 404”.... the “website contact” information is INCORRECT ... since the website was sold

  28. #150
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,271
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Hi LincTex, If you remember always try to put up a link to the offending page when something fails.


    The contact info form probably just got missed during the changeover I'm sure Robbm will check it out now that you brought it to his attention

  29. Likes Robb M. liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,593,682,577.64886 seconds with 15 queries