Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 151 to 166 of 166

Thread: 502 Bad Gateway

  1. #151
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    226
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by LincTex View Post
    I’m getting a lot of these, also “error 404”.... the “website contact” information is INCORRECT ... since the website was sold
    Where is the contact info not correct? The contact us link in the footer of every page emails me directly. I have not heard of any 404s, are you trying to access links from your email that are older?

    As ronsii suggested, please provide links to any thread you have issues with and we'll look into it.

    cheers,
    robb

  2. #152
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,790
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    502 on the pic thread https://weldingweb.com/vbb/showthrea...11#post8756411

    What is really weird is I viewed the post on my phone(android w/chrome) in full site mode earlier just after N2's post.... but now it won't show up on the phone(same settings also tried mobi settings((neither worked))) or my office computer win/firefox???


    I can spoof this computer as an Iphone X and see the page but I am not sure why I could see it a few minutes after N2's post but not 45 minutes after that??? one difference may be the 'like' N2 put on my post...

  3. #153
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    226
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    how about now?

  4. Likes ronsii liked this post
  5. #154
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,790
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    how about now?
    Yep, came right up.

    Necxt time I'll try a test post myself from a different comp or spoofed comp, At first I thought it had to do with the 'like'from N2 but I see that was 7 minutes before he posted.... but now I see he edited his post I'm guessing after I saw it the first time... so what ever the edit was seems to have been the 502trigger... maybe???

  6. #155
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    226
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    what ever the edit was seems to have been the 502trigger... maybe???
    I'll keep my eyes open for that sign as well, I appreciate your observations a lot. We will get to the bottom of this!!

    Have a great Fourth!

  7. Likes ronsii liked this post
  8. #156
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    226
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by LincTex View Post
    I’m getting a lot of these, also “error 404”.... the “website contact” information is INCORRECT ... since the website was sold
    I found where the contact information was incorrect and have fixed it. If you can PM me the email address that you used for your previous account, I can try to find it for you.

  9. #157
    Join Date
    May 2014
    Location
    Manitoba Canada
    Posts
    2,875
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Odd... I've never had a problem with this but now I can't get into the "One pic a week" thread in the off topic unless I open it at page 1. If I try to go in from my "likes" list, it gives me the 502 Bad Gateway. Try to flip to the last page and it goes to 502 again.
    F-225 amp Forney AC Stick
    230 amp Sears AC Stick
    Lincoln 180C MIG
    Victor Medalist 350 O/A

    Les

  10. #158
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,790
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Funny stuff thread 502'd on my phone both fullsite and mobi

  11. #159
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    226
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    can you link me please?

  12. #160
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,790
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway


  13. #161
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    northeast USA
    Posts
    7,705
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    just got this on the funny thread..
    502 Bad Gateway
    nginx

    heres the link

    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...y-stuff/page87

  14. #162
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Illinois
    Posts
    2,527
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    I just got the same bad gateway.
    --
    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...y-stuff/page87
    MM 211
    Smith Tru Lite O/A set, Thanks Bob!
    Lincoln AC-225
    --
    But you must not change one thing, one pebble, one grain of sand, until you know what good and evil will follow on that act. The world is in balance, in Equilibrium- Ursula K. Le Guin

  15. #163
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    226
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    thank you!

    how about now?

  16. Likes ronsii liked this post
  17. #164
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    northeast USA
    Posts
    7,705
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    I just tried and it works..thanxu..

  18. #165
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    851
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    Now I'm getting a 502 error... trying to hit this thread ---> https://weldingweb.com/vbb/showthrea...-drill-to-size

    When I clicked on it originally it took a while to come up then when I hit the reply button to post it sat there for 20 secs. doing nothing so I ctrl+r'd it and up popped the 502. tried it again a few minutes later from the main forum and instant 502
    Just now clicked that twice, in your 04-21-2020 post. Both times just an error message, nothing more:
    vBulletin Message

    Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  19. #166
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    6,790
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by California View Post
    Just now clicked that twice, in your 04-21-2020 post. Both times just an error message, nothing more:
    Yeah, RobbM moved the thread to make it work again... he moved it in the database so that link will not work I think the post after that one has a ink to the new (same) thread.

    EDIT: well it was quite a few posts later ---> https://weldingweb.com/vbb/showthrea...-drill-to-size
    Last edited by ronsii; 3 Days Ago at 09:50 AM.

  20. Likes Robb M., California liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,596,743,446.99909 seconds with 13 queries