Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 51 to 75 of 250

Thread: 502 Bad Gateway

  1. #51
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Norcal01 View Post
    That was my bookmark.
    You need to change it to this: the new setup has the 'vbb' directory in the URL:

    https://weldingweb.com/vbb/forumdisp...?35-Electrical
    ....................................^^^^

  2. Likes Robb M. liked this post
  3. #52
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    221
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    You need to change it to this: the new setup has the 'vbb' directory in the URL:

    https://weldingweb.com/vbb/forumdisp...?35-Electrical
    ....................................^^^^
    I thought so. Thank you for all your help.

  4. #53
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    ronsii that referrer thing is very strange, admittedly it's also over my head. I might need to get Michael to take a look for us. Thank YOU for the due diligence trying to assist in resolving!!

  5. #54
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    ronsii that referrer thing is very strange, admittedly it's also over my head. I might need to get Michael to take a look for us. Thank YOU for the due diligence trying to assist in resolving!!
    Yeah, I also tried injecting the referrer data back in with a resend for the page and it made no difference... so not sure if it is just a coincidence or just part of the symptoms??? this isn't really my area of expertise so am guessing a bit here

    I also I see the referrer data is showing up on the the thread danielplace mentioned... but just noticed my attachment is MIA in post #50??? was on there last night

  6. #55
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    just noticed my attachment is MIA in post #50??? was on there last night

    I tried it this morning and it says attachment doesn't exist?

  7. #56
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Does this thread still work for you? I moved it back:

    Plasma cut holes - trying to drill to size

  8. #57
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    Does this thread still work for you? I moved it back:

    Plasma cut holes - trying to drill to size
    Works fine... just clicked directly on your link.

    I notice it has a different thread number now.. 707913 instead of 707647

  9. Likes Robb M. liked this post
  10. #58
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    I tried it this morning and it says attachment doesn't exist?

    It was this pic of the thread user - danielplace mentioned.
    Attachment 1710772

  11. #59
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    B.C. Canada
    Posts
    2,753
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    It was this pic of the thread user - danielplace mentioned.
    Attachment 1710772
    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    Works fine... just clicked directly on your link.

    I notice it has a different thread number now.. 707913 instead of 707647
    Seems like a posting my me on these threads is the common denominator? Maybe my sense of humor is too sophisticated for the forumís software?
    :

  12. Likes ronsii liked this post
  13. #60
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    Works fine... just clicked directly on your link.

    I notice it has a different thread number now.. 707913 instead of 707647
    yes, i created a copy of the original thread and placed it here in the support section. Today I deleted the old thread and moved the copy back to the original forum.

  14. #61
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Lis2323 View Post
    Seems like a posting my me on these threads is the common denominator? Maybe my sense of humor is too sophisticated for the forum’s software?
    Hmmmmm, yeh.... it's the internet service from your island... like a canada/US hybrid thing is confusing it... yeah that's it

  15. Likes Lis2323 liked this post
  16. #62
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    914
    Post Thanks / Like

    502 Bad Gateway thread

    Your 502 Bad Gateway thread you can't access right now. 502 Bad Gateway.

    At least 10 tries didn't work. Tried again after posting this and all good again.

    And no good again. Lol.

    Url was this when working,
    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...02-Bad-Gateway

    See if I can copy it again when not working.
    Last edited by danielplace; 04-26-2020 at 12:22 PM.

  17. Likes ronsii liked this post
  18. #63
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway thread

    What platform and browser are you using ?

  19. #64
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    914
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway thread

    Windows 10 and Microsoft Edge

  20. #65
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Hey Robb M , if you're still on here... user - danielplace says he can't access THIS thread now and has tried repeatedly... and I just got a 502 on the third page of it but can still access the first two pages????

    His new post mentioning it.
    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...53#post8744753


    And after posting this very post I now am NOT getting a 502 on this 502 thread???
    Last edited by ronsii; 04-26-2020 at 12:35 PM.

  21. #66
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    Hey Robb M , if you're still on here... user - danielplace says he can't access THIS thread now and has tried repeatedly... and I just got a 502 on the third page of it but can still access the first two pages????

    His new post mentioning it.
    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...53#post8744753


    And after posting this very post I now am NOT getting a 502 on this 502 thread???
    This thread is linking to the one we are posting in. This thread works?

  22. #67
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

  23. #68
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Yes, that thread is linking to this one and this one works. I feel like I am now chasing my tail. I need to get outside for a while.

  24. #69
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    This thread is linking to the one we are posting in. This thread works?
    ??? danielplace started a new thread called 502 bad gateway..... yeh he links in that thread to the old one... yes... but he apparently access the old 502 thread... there is something strange going on here??? you're not the only one that needs to get outside
    Last edited by ronsii; 04-26-2020 at 12:58 PM.

  25. Likes Robb M. liked this post
  26. #70
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway thread

    i can't replicate this using any combination I have available which does not include Windows or Edge.

  27. #71
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    914
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway thread

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    i can't replicate this using any combination I have available which does not include Windows or Edge.
    Robb,
    It seems so intermittent and the way it jumps around throughout the site I do not know if you would really be able to replicate it. I only seem to see it here and there maybe once/twice a day.

    I wanted to copy the URL's when it fails. I guess you have already had someone do that in the other thread.

    I should have waited instead of making this new thread.

    You can combine or delete this thread if you want so we don't have a this second one running also.
    Last edited by danielplace; 04-26-2020 at 02:12 PM.

  28. Likes Robb M. liked this post
  29. #72
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,251
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway thread

    The last page of funny stuff thread is now coming 502 for me... https://weldingweb.com/vbb/showthrea...14#post8745014

    first page and the rest will load up fine???? https://weldingweb.com/vbb/showthrea...y-stuff/page79

  30. #73
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway thread

    what browser? FF?
    It's working here, but another member sent me a PM saying the same thing.

    edit: It works for me in Safari, FF & Chrome?

  31. #74
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Ohio
    Posts
    676
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway thread

    Page 80 on the funny stuff thread has the bad gateway error.

  32. #75
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    northeast USA
    Posts
    9,184
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway thread

    I just got " bad gateway " on the funny stuff thread for about the last 2 hours..im using firefox from a home PC..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,603,987,768.67197 seconds with 12 queries