Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 101 to 125 of 264

Thread: 502 Bad Gateway

  1. #101
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,794
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway


    Robb M.


    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    how about now?
    ^ ^ ^


    Opus

  2. #102
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Just got a 502 when clicking on the New Posts button... first time that has ever happened to me. clicked BACK then hit the button again and it worked fine...
    ~9:50PM Pacific - server seemed to be loading stuff fine and fast - using firefox/windows vista business.
    Name:  error502-ww-newposts.jpg
Views: 112
Size:  19.0 KB

  3. #103
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    so strange! it doesn't appear to be the server loads...
    Name:  Screen Shot 2020-05-13 at 08.24.21.jpg
Views: 110
Size:  45.5 KB

  4. Likes ronsii liked this post
  5. #104
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    We did have a large influx of inbound traffic around 9pm though...

    Name:  Screen Shot 2020-05-13 at 08.25.58.jpg
Views: 110
Size:  56.4 KB

  6. Likes ronsii liked this post
  7. #105
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Laredo, Tx
    Posts
    5,169
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    on my thread: https://weldingweb.com/vbb/showthrea...hase-converter

    if I click on page 2 button, I get bad gateway on both Firefox and Chrome. Cleared cache and cookies in both browsers and nothing. Not even if I click "last", or "jump to page" options.
    1st on WeldingWeb to have a scrolling sig!

    HTP Invertig 400
    HTP Invertig 221
    HTP ProPulse 300
    HTP ProPulse 200 x2
    HTP ProPulse 220MTS
    HTP Inverarc 200TLP
    HTP Microcut 875SC

  8. #106
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    how about now?

  9. #107
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Delaware
    Posts
    2,907
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Never had this till today. Trying to see the last post here
    "Show us what you welded today!"
    Last edited by mechanic416; 05-22-2020 at 09:22 AM.
    www.georgesplasmacuttershop.com
    Plasma Cutter and Welder Sales and Repairs--Ebay store
    Tec.Mo. Dealer Consumables for the PT and IPT torch's

  10. #108
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway


  11. #109
    Join Date
    May 2014
    Location
    Central Wa. state
    Posts
    3,832
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    That is still a 502 for me. and now page 504 in the politics thread is too.

  12. #110
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by 12V71 View Post
    That is still a 502 for me. and now page 504 in the politics thread is too.
    Pg# 440 in the Show thread is a solid 502 error for me for the last couple days but I can see the Pol thread Pg#504 just fine... I did just post to it also... see if that changes your access to it 12V71.

    I see when RobbM put a post to the other thread it started a new page which did not affect the page giving an error.... I wonder if there is a way to edit a post on the erroring page without moving the whole page around to see if it changes anything ???

  13. #111
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    San Jose, CA Kelseyville, CA
    Posts
    1,402
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by 12V71 View Post
    That is still a 502 for me. and now page 504 in the politics thread is too.
    504? I think that's "ERROR Canadian round ham is not real bacon".

  14. #112
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    does 440 work now?

  15. #113
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    does 440 work now?
    Nope @ 5:24 PM pacific

  16. #114
    Join Date
    May 2014
    Location
    Central Wa. state
    Posts
    3,832
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    Pg# 440 in the Show thread is a solid 502 error for me for the last couple days but I can see the Pol thread Pg#504 just fine... I did just post to it also... see if that changes your access to it 12V71.

    I see when RobbM put a post to the other thread it started a new page which did not affect the page giving an error.... I wonder if there is a way to edit a post on the erroring page without moving the whole page around to see if it changes anything ???
    Sorry to get back so late, but the politics thread came right back after your post... A bit of VOODOO here?

  17. #115
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by 12V71 View Post
    Sorry to get back so late, but the politics thread came right back after your post... A bit of VOODOO here?
    I'm guessing you still can NOT view the Pg.# 440 in the -show what you welded thread? I CAN get it to come up on this computer IF I go into debugger mode and spoof like I'm a running an I phone X or similar..., spoofing an I Pad will NOT bring it up... don't think it to do with the mobile part because sometimes certain mobi devices will NOT bring up the 502 errored pages either??? very confusing????

    would be interesting if someone could edit /add to the content of page 440... just a few bytes or maybe a pic...

    Here is me spoofing an I phone X: loads up fine...
    Name:  502error-ww-pg440-showweldtoday.jpg
Views: 51
Size:  109.6 KB

  18. #116
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    I was duped
    Last edited by ronsii; 05-27-2020 at 02:59 AM. Reason: dupe

  19. #117
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

  20. #118
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    awesome reporting style, thank you ronsii. how about now?

  21. #119
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    I was duped
    i tried adding an image to the last post on page 440, does it work now?

  22. #120
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    works now. the commercial tree stand thread that is...

  23. #121
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    i tried adding an image to the last post on page 440, does it work now?
    I'm still getting a 502 on the pg#440.... weird... I thought for sure it would make some difference???/ I can still spoof my browser as an iphone X and see it though but in regular firefox mode it just won't bring it up???? the posts after page 440 are just fine....
    Last edited by ronsii; 06-01-2020 at 09:25 PM.

  24. #122
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    I'm still getting a 502 on the pg#440....
    i tried removing a post (temporarily), does it work for you now?

  25. Likes ronsii liked this post
  26. #123
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    i tried removing a post (temporarily), does it work for you now?
    Loaded perfectly now I even see the pic you added to my last post on pg#440

  27. #124
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    Loaded perfectly now I even see the pic you added to my last post on pg#440
    so weird. i copying your post back into the same thread,
    deleted the first one and now it all
    works. i had tried adding that new image before i did the copy/delete thing. in any event i am thankful it works and will remove my added image.

    i appreciate your time and help, thank you!!

  28. #125
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,772
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    One thing I notice is my post # 11000 the attachment links are invalid but I still se the cement mixer pic and a couple other at the bottom of the post I guess it threw off the numbering sequence or something???

    it is weird that just posting a 'test post' text will fix most of the 502 errors if that post lands on the same page....

  29. Likes Robb M. liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,606,800,436.44879 seconds with 13 queries