Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 151 to 175 of 250

Thread: 502 Bad Gateway

  1. #151
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by LincTex View Post
    I’m getting a lot of these, also “error 404”.... the “website contact” information is INCORRECT ... since the website was sold
    Where is the contact info not correct? The contact us link in the footer of every page emails me directly. I have not heard of any 404s, are you trying to access links from your email that are older?

    As ronsii suggested, please provide links to any thread you have issues with and we'll look into it.

    cheers,
    robb

  2. #152
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    502 on the pic thread https://weldingweb.com/vbb/showthrea...11#post8756411

    What is really weird is I viewed the post on my phone(android w/chrome) in full site mode earlier just after N2's post.... but now it won't show up on the phone(same settings also tried mobi settings((neither worked))) or my office computer win/firefox???


    I can spoof this computer as an Iphone X and see the page but I am not sure why I could see it a few minutes after N2's post but not 45 minutes after that??? one difference may be the 'like' N2 put on my post...

  3. #153
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    how about now?

  4. Likes ronsii liked this post
  5. #154
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    how about now?
    Yep, came right up.

    Necxt time I'll try a test post myself from a different comp or spoofed comp, At first I thought it had to do with the 'like'from N2 but I see that was 7 minutes before he posted.... but now I see he edited his post I'm guessing after I saw it the first time... so what ever the edit was seems to have been the 502trigger... maybe???

  6. #155
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    what ever the edit was seems to have been the 502trigger... maybe???
    I'll keep my eyes open for that sign as well, I appreciate your observations a lot. We will get to the bottom of this!!

    Have a great Fourth!

  7. Likes ronsii liked this post
  8. #156
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by LincTex View Post
    I’m getting a lot of these, also “error 404”.... the “website contact” information is INCORRECT ... since the website was sold
    I found where the contact information was incorrect and have fixed it. If you can PM me the email address that you used for your previous account, I can try to find it for you.

  9. #157
    Join Date
    May 2014
    Location
    Manitoba Canada
    Posts
    3,072
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Odd... I've never had a problem with this but now I can't get into the "One pic a week" thread in the off topic unless I open it at page 1. If I try to go in from my "likes" list, it gives me the 502 Bad Gateway. Try to flip to the last page and it goes to 502 again.
    F-225 amp Forney AC Stick
    230 amp Sears AC Stick
    Lincoln 180C MIG
    Victor Medalist 350 O/A

    Les

  10. #158
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Funny stuff thread 502'd on my phone both fullsite and mobi

  11. #159
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    can you link me please?

  12. #160
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway


  13. #161
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    northeast USA
    Posts
    9,147
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    just got this on the funny thread..
    502 Bad Gateway
    nginx

    heres the link

    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...y-stuff/page87

  14. #162
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Illinois
    Posts
    3,004
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    I just got the same bad gateway.
    --
    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...y-stuff/page87
    MM 211
    Smith Tru Lite O/A set, Thanks Bob!
    Lincoln AC-225
    --
    But you must not change one thing, one pebble, one grain of sand, until you know what good and evil will follow on that act. The world is in balance, in Equilibrium- Ursula K. Le Guin

  15. #163
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    thank you!

    how about now?

  16. Likes ronsii liked this post
  17. #164
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    northeast USA
    Posts
    9,147
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    I just tried and it works..thanxu..

  18. #165
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    867
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    Now I'm getting a 502 error... trying to hit this thread ---> https://weldingweb.com/vbb/showthrea...-drill-to-size

    When I clicked on it originally it took a while to come up then when I hit the reply button to post it sat there for 20 secs. doing nothing so I ctrl+r'd it and up popped the 502. tried it again a few minutes later from the main forum and instant 502
    Just now clicked that twice, in your 04-21-2020 post. Both times just an error message, nothing more:
    vBulletin Message

    Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  19. #166
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by California View Post
    Just now clicked that twice, in your 04-21-2020 post. Both times just an error message, nothing more:
    Yeah, RobbM moved the thread to make it work again... he moved it in the database so that link will not work I think the post after that one has a ink to the new (same) thread.

    EDIT: well it was quite a few posts later ---> https://weldingweb.com/vbb/showthrea...-drill-to-size
    Last edited by ronsii; 08-03-2020 at 09:50 AM.

  20. Likes Robb M., California liked this post
  21. #167
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    867
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Another strangeness.

    In my Subscribed Threads, clicking on the 'show unread' icon for
    'HF tools that don't suck'

    I see only one unread post in recent weeks, today, but it's by a different poster than was shown in the right column. Then I look at this unexpected poster's recent posts, and see he made a different post today into that thread. WTH?
    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  22. #168
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Sometimes the poster in the list will lag behind the actual posters in the thread... the HF don't suck thread had N2 and fnord in there today fairly close to each other if you check your unread list a few minutes later you'd see fnord as the last one... but it could be 5 or more minutes later - all depends on the scheduling of the updates in the VB settings.

  23. Likes California liked this post
  24. #169
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    867
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    Sometimes the poster in the list will lag behind the actual posters in the thread... the HF don't suck thread had N2 and fnord in there today fairly close to each other if you check your unread list a few minutes later you'd see fnord as the last one... but it could be 5 or more minutes later - all depends on the scheduling of the updates in the VB settings.

    Thanks, updates lagging reality is understandable.

    However - just now clicking the tiny blue icon in front of the thread title took me to this 10/2019 page
    https://weldingweb.com/vbb/showthrea...98#post8761898

    and then clicking the tiny blue icon after most recent poster (fnord, 3 hours ago) took me again to that same 10/2019 page.

    Looking at my Subscribed list (using a different tab) while typing this, those blue icons are still blue, 'unread', and clicking one still goes to 10/2019.

    I'm not concerned about missing something, HF isn't that important. But my observations make me think something isn't working right.
    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  25. #170
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    867
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Update 3 hours later: Now nothing will show me the recent posts in the HF thread. Everything I've tried goes to the 10/2019 page I mentioned above.

    I tried my Subscribed, HF forum index, link in the history of the most recent poster there, links from Today's Posts, even the highest page number listed for HF in Today's Posts, all fail and go to 10/29.
    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  26. #171
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by California View Post
    Update 3 hours later: Now nothing will show me the recent posts in the HF thread. Everything I've tried goes to the 10/2019 page I mentioned above.

    I tried my Subscribed, HF forum index, link in the history of the most recent poster there, links from Today's Posts, even the highest page number listed for HF in Today's Posts, all fail and go to 10/29.
    So this link ---> https://weldingweb.com/vbb/showthrea...-t-suck/page39 doesn't take you to page #39 of the thread???

  27. #172
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    867
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    So this link ---> https://weldingweb.com/vbb/showthrea...-t-suck/page39 doesn't take you to page #39 of the thread???
    Takes me to page 24, post #921. Same page as described above. But what I see in the URL box above that page, is the precise text that you provided. 'page 39' - while the page it landed on says it is page 24.

    Added:

    Here, I'll create a link to show you what I see: Here's a Link to post #921, the first post on that page.

    I tried scrolling to the bottom of that page and I see 'page 24 of 24' with no right arrow to call a subsequent page.

    I always enter WW via the following in a Firefox taskbar icon. Could this be starting me down the wrong rabbithole?
    https://weldingweb.com/vbb/subscription.php

    Another experiment. I simply put weldingweb.com in my destination field then scrolled down to HF and clicked the icon next to fnord's name, the most recent post. No improvement, that sent me to the top of page 24 also.
    Last edited by California; 08-09-2020 at 04:18 AM.
    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  28. #173
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by California View Post
    Takes me to page 24, post #921. Same page as described above. But what I see in the URL box above that page, is the precise text that you provided. 'page 39' - while the page it landed on says it is page 24.

    Added:

    Here, I'll create a link to show you what I see: Here's a Link to post #921, the first post on that page.

    I tried scrolling to the bottom of that page and I see 'page 24 of 24' with no right arrow to call a subsequent page.

    I always enter WW via the following in a Firefox taskbar icon. Could this be starting me down the wrong rabbithole?
    https://weldingweb.com/vbb/subscription.php

    Another experiment. I simply put weldingweb.com in my destination field then scrolled down to HF and clicked the icon next to fnord's name, the most recent post. No improvement, that sent me to the top of page 24 also.
    That's weird....

    Have you tried logging out of welding web then logging back in?

  29. #174
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sonoma County
    Posts
    867
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by ronsii View Post
    That's weird....

    Have you tried logging out of welding web then logging back in?
    Departed, and logged back in 30 seconds later. Same result. Logged out for 3 hours, returned, no change. Still goes to page 24.

    Exorcism due?
    HF MIG-180 with all the mods.
    Grizzly H8153 Stick/Tig Pulse 130/160.
    Wards PowrKraft AC-230. Stick & carbon arc.

  30. #175
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Western Washington
    Posts
    8,239
    Post Thanks / Like

    Re: 502 Bad Gateway

    That's a strange one???? I tried that thread with a few different platforms and couldn't get that thread to misbehave... what exactly are you using to view it? and do you have other devices you could try?


    Hopefully RobbM, pops in and can take a look

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,603,882,223.62897 seconds with 12 queries