Results 1 to 3 of 3

Thread: SA 200, No Grinder power

  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Location
    Central Wa. state
    Posts
    6,281
    Post Thanks / Like

    SA 200, No Grinder power

    Yesterday one of the great unwashed dropped a length of pipe on his extension cord and shorted it out. Now the machine has no 110V output. Is there a hidden fuse somewhere? it still has excitation because its welding fine, just no cord power. Its a 92 Classic or whatever. I just call it a 200. Thanks for any input.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    Orange, TX
    Posts
    17,508
    Post Thanks / Like

    Re: SA 200, No Grinder power

    The C.S.A. version has a 15A fuse in line in the black wire from the idler board to the 115V outlet.

    If no fuse, then check the idler board "B" terminals connections for being burned off and the board reed switch coils for an open.
    MM200 w/Spoolmatic 1
    Syncrowave 180SD
    Bobcat 225G Plus - LP/NG
    MUTT Suitcase Wirefeeder
    WC-1S/Spoolmatic 1
    HF-251D-1
    PakMaster 100XL
    '68 Red Face Code #6633 project
    Star Jet 21-110

    Save Second Base!

  3. #3
    Join Date
    May 2014
    Location
    Central Wa. state
    Posts
    6,281
    Post Thanks / Like

    Re: SA 200, No Grinder power

    Quote Originally Posted by duaneb55 View Post
    The C.S.A. version has a 15A fuse in line in the black wire from the idler board to the 115V outlet.

    If no fuse, then check the idler board "B" terminals connections for being burned off and the board reed switch coils for an open.
    I will do that first thing tomorrow. Thanks Duane.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,657,213,745.01880 seconds with 13 queries