Results 1 to 4 of 4

Thread: '73 SA Fowler Mainliner

  1. #1
    Join Date
    May 2022
    Location
    Montana
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Question '73 SA Fowler Mainliner

    Does anybody have experience with these machines? Im having some trouble. Machine runs at about 125 in first through third gear no matter what the fine adjustment is set at. Fourth through seventh work just fine, maybe a little cold but fine for the most part. Arc Force seems to be working properly. Outlet works. Machine revs and idles as it should short of a little vibration under load (bearing?). Machine is new to me. I do not have maint. logs from PO. I have done no other trouble shooting. I would call Hybriweld but the numbers are disconnected, and the websites are down. I dont want to arbitrarily start replacing brushes or shunts. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    May 2022
    Location
    Montana
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Re: '73 SA Fowler Mainliner

    Whoever had the machine apart last put the god damn knob on the switch 180 deg out. Havent tested it but...

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Location
    Orange, TX
    Posts
    17,621
    Post Thanks / Like

    Re: '73 SA Fowler Mainliner

    Interesting. Please keep us posted.
    MM200 w/Spoolmatic 1
    Syncrowave 180SD
    Bobcat 225G Plus - LP/NG
    MUTT Suitcase Wirefeeder
    WC-1S/Spoolmatic 1
    HF-251D-1
    PakMaster 100XL
    '68 Red Face Code #6633 project
    Star Jet 21-110

    Save Second Base!

  4. #4
    Join Date
    May 2022
    Location
    Montana
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Re: '73 SA Fowler Mainliner

    That was it, the knob was pointed the wrong way. I didn't do it, but I should've caught it sooner.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 1,665,016,326.21190 seconds with 11 queries